Hotel Danmark  
  Booking  
  Lande  

Hotel Fyn

Når man skal holde en miniferie, så kunne man jo vælge at tage et par overnatninger på et hotel på Fyn. Der er nemlig rigtig mange forskellige ting at opleve her, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Man kan for eksempel nyde storbyens goder i form af Odense, men man kan også få nogle rigtig skønne natur oplevelser.

I Odense kan man blandt andet opleve H. C. Andersens hjemby, se hans hus og et museum om ham, som er utrolig spændende. Derudover kan man også nyde strøget, de hyggelige cafeer og restauranter. Desuden kan man også nyde en dag i Odense Zoo, hvor man kan se nogle helt fantastiske dyr.

Hvis man ikke er så meget til storbyer, kan man også nyde godt af den fynske natur. Man kan blandt andet tage ned til det Sydfynske Øhav, og opleve de fine små natur perler her ligger. Man kan også tage til Egeskov Slot, og nyde en tur ude i haven. Eller man kan tage til Fyns nye kunstige rev, hvor den gamle Ærø færge er blevet nedsænket.

Fyn finder man den perfekte kombination af fantastisk natur og storbyliv. Der er i sandhed noget for enhver smag, ung som gammel. Derfor kan et hotelophold på Fyn også være en hel ideel idé.

Hotel Nordjylland
Hotel Fyn
Hotel Viborg
Hotel og spa
Weekendophold hotel
Hotel Ebeltoft
Hotel og massage
Hotel Silkeborg
Hotel Jylland
Hotel Bornholm
Hotel Holstebro
Hotel Herning
Hotel Randers
Hotel og wellness
Hotel og casino
Hotel og dans
Hotel og golf
Hotel og hund
Hotel og middag
Hotel Skagen