Hotel Danmark  
  Booking  
  Lande  

Hotel Ebeltoft

Ebeltoft er en havneby på Syddjurs med omkring 7.500 indbyggere. Ebeltoft er den eneste østjyske havneby med en vestvendt havn, da byen ligger i en fin lille bugt. Derudover ligger Ebeltoft i det naturskønne område Mols Bjerge, hvor der er mulighed for nogle dejlige gåture og smukke naturoplevelser.

Selve byen har også en del at byde på. Man kan blandt andet spankulere ned gennem den gamle bydel og kigge på hyggelige butikker. Man kan også tage ned til lystbådehavnen, hvor der er en masse liv, og hvor man også kan opleve Fregatten Jylland. Dette er et gammelt dansk krigsskib, som blandt andet deltog i den 2. Slesvigske krig i 1964 i slaget ved Helgoland.

Lidt uden for Ebeltoft kan man nyde Ree Dyrepark, som har fascinerende dyr fra 5 forskellige kontinenter. Man kan også tage en tur ned til Ebeltoft strand og nyde en dag i solen og det lækre vand. Der er rigtig mange forskellige aktiviteter i Ebeltoft, og derfor er det helt sikkert værd at tage nogle overnatninger på et dejligt hotel eller lignende.

Hotel Nordjylland
Hotel Fyn
Hotel Viborg
Hotel og spa
Weekendophold hotel
Hotel Ebeltoft
Hotel og massage
Hotel Silkeborg
Hotel Jylland
Hotel Bornholm
Hotel Holstebro
Hotel Herning
Hotel Randers
Hotel og wellness
Hotel og casino
Hotel og dans
Hotel og golf
Hotel og hund
Hotel og middag
Hotel Skagen